Lex’s Geheugentraining

Stimulering van het geheugen


Oefeningen voor jong en oud die het geheugen trainen en stimuleren. 

De oefeningen worden alle gelamineerd, waardoor deze makkelijk gekopieerd kunnen worden, hun waarde houden, maar ook direct bewerkt kunnen worden met whiteboard stiften waarna de oefening weer schoongemaakt kan worden. 

M.a.w. de oefeningen zijn allemaal CORONA PROOF.

Er is een keuze uit meer dan 600 werkbladen met oefeningen die onderverdeeld zijn in de categorieën:  taal, rekenen, afasie, inzicht, puzzels, quizen


De inhoudsopgave geeft aan welke oefeningen er allemaal benoemd worden en de verschillende tabbladen geven een meer visueel beeld van wat u kunt verwachten.

In de winkel kunt u aangeven welke oefening(en) u in het winkelwagentje wilt plaatsen waarbij u ook aan kunt geven dat de oefeningen in een eigen map geplaatst moeten worden,  dan dient u in de winkel voor een lege map te kiezen, waarna uw keuze inclusief inhoudsopgave wordt afgeleverd.

Een aantal van 30  tot 40 oefeningen in één map is een goed werkbaar geheel, maar u bent natuurlijk vrij om zelf het aantal oefeningen te bepalen.

Afzonderlijke door uzelf gekozen oefeningen komen op een prijs van € o,85 per stuk en een map op € 4,95 verwerkingskosten.

Een kennismakingsmap waarin 30 werkbladen met oefeningen uit alle categorieën, is voor       € 22,50 te verkrijgen in de winkel onder het kopje mappen.

Bij een bestelling worden natuurlijk ook nog de verzendkosten in rekening gebracht.

Indien er vragen zijn over bijvoorbeeld de beschikbare oefeningen of een persoonlijke wens met meerdere oefeningen van hetzelfde niveau etc. neem dan vrijblijvend contact op en samen komen we er dan wel uit. 

               KVK nr. 80575609                                 BTW - id  NL003459849B81