Lex’s Geheugentraining

Stimulering van het geheugen

Oefeningen voor jong en oud die het geheugen trainen en stimuleren. 

Er is een keuze uit meer dan 600 werkbladen met oefeningen die onderverdeeld zijn in de categorieën:  taal, rekenen, afasie, inzicht, puzzels, quizen


Om een keuze te vergemakkelijken zijn de taaloefeningen geselecteerd op moeilijkheid. De taalmappen die nu aangeboden worden zijn:

TAALMAP  MAKKELIJK  --  TAALMAP  MIDDELMAAT  --  TAALMAP  MOEILIJK 

In alle 3 de mappen bevinden zich 45 oefeningen en de prijs is inclusief de map        € 51,75

De oefeningen worden alle gelamineerd, waardoor deze makkelijk gekopieerd kunnen worden, hun waarde houden, maar ook direct bewerkt kunnen worden met whiteboard stiften waarna de oefening weer schoongemaakt kan worden. 

De antwoorden van de verschillende oefeningen worden altijd op de achterkant van het werkblad vermeld.

In de winkel kunt u aangeven welke oefening(en) of mappen u in het winkelwagentje wilt plaatsen waarbij u ook aan kunt geven dat de oefeningen in een map geplaatst moeten worden,  dan dient u in de winkel voor een lege map te kiezen, waarna uw keuze inclusief inhoudsopgave wordt afgeleverd.

Een aantal van 30  tot 40 oefeningen in één map is een goed werkbaar geheel, maar u bent natuurlijk vrij om zelf het aantal oefeningen te bepalen.

Afzonderlijk door uzelf gekozen oefeningen komen op een prijs van € 1,05 per stuk en een map op € 4,50 verwerkingskosten.

Een kennismakingsmap waarin 30 werkbladen met oefeningen uit alle categorieën, is voor    € 31,50 te verkrijgen in de winkel onder het kopje mappen.

Bij een bestelling worden natuurlijk ook nog de verzendkosten in rekening gebracht.

Indien er vragen zijn over bijvoorbeeld de beschikbare oefeningen of een persoonlijke wens met meerdere oefeningen van hetzelfde niveau etc. neem dan vrijblijvend contact op en samen komen we er dan wel uit. Maak gebruik van het hiernaast staande contactformulier of anders rechtstreeks.

E-mail adres: info@lexsgeheugentraining.nl 

Telefoonnummer: 0641421024

               KVK nr. 80575609                                 BTW - id  NL003459849B81